In CADZAND-BAD verhuren wij vakantiebungalows, vakantiewoningen en vakantieappartementen, direct aan de Noordzeekust. Allen zijn gelegen op loopafstand van strand en zee. Cadzand-Bad is de zuidelijkste badplaats aan de Nederlandse kust, op 10 km. van Knokke-Heist en 30 km. van Brugge.

Onze vakantiewoningen in Cadzand en omgeving zijn particulier eigendom en worden door de diverse eigenaren via ons kantoor te huur aangeboden. De objecten zijn dus nooit identiek, doch alle van goede kwaliteit en steeds binnen 3-10 minuten lopen van het strand. In alle vakantiewoningen kunt u gebruik maken van gratis en onbeperkt WIFI. Als extra service kunt u linnengoed, fietsen, een bolderwagen of kindermeubilair huren. In diverse objecten is ook uw hond welkom

Makelaardij Neptunus is een familiebedrijf sinds 1961. Voor velen al jaren het vaste verhuurburo voor het ideale vakantiehuisje aan zee. Ons team spreekt Nederlands, Duits en Engels. Wij maken duidelijke afspraken; vaste huurprijzen, reserveringskosten en eindschoonmaak. Annuleringsverzekeringen worden afgesloten via Europeesche Verzekeringen.

Verhuren via Makelaardij Neptunus? Wilt u uw vakantiewoning in Cadzand succesvol verhuren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Woning verhuren

© Neptunus 2022, alle rechten voorbehouden. | Realisatie: Laveto