Vakantiewoningen

Hennequinlaan - Centrum

Cadzand-Bad

De Hennequinlaan is rustig maar toch centraal gelegen op 2 minuten lopen van het strand en het winkelcentrum. In de straat is een speelweide waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Een uitstekende omgeving voor degenen die van gemoedelijkheid houden.

De appartementen bevinden zich in gebouwen met 3 of 4 appartementen. De 5-sterren appartementen in “Steemare”en “Alledeske” beschikken naast royale kamers en moderne keukeninrichting over een luxe badkamer met o.a. whirlpool.

 

toon accommodaties »

Nachtegalenstraat - Centrum

Cadzand-Bad

De bungalows en bungalowappartementen hier zijn gelegen in één van de groenste straten van Cadzand-Bad; centraal en toch zeer rustig, aan de voet van een mooi begroeide dijk met wandelpad. Het winkelcentrum en het strand bevinden zich op slechts 2 minuten lopen.

toon accommodaties »

Centrum West - Centrum

Cadzand-Bad

De vakantieverblijven in plan “Duinpark” en “De Lopinge” zijn rustig gelegen in de dorpskern van Cadzand-Bad. In 2 minuten staat u op het strand of bij het winkelcentrum. Park “Sincfal” ligt verscholen in het groen op 5 minuten lopen van natuurreservaat “Het Zwin”, de winkels en het strand. Het park is autoluw, zodat kinderen er veilig kunnen spelen.

toon accommodaties »

Duinlaan & Sterntjeslaan - Centrum

Cadzand-Bad

Tussen de Hennequinlaan en de Sterntjeslaan ligt de Duinlaan. Het is hier leuk wonen voor degenen die de levendigheid van de badplaats willen proeven, maar ook graag rustig genieten op balkon of terras. Vanaf de balkons van “Kinkhoorn”en “Karen” heeft u een mooi uitzicht op de omgeving. De overige objecten hebben ruime tuinen welke soms geheel afgesloten zijn, met veel privacy. De kwaliteit varieert van standaard tot luxe met rond bubbelbad !

toon accommodaties »

Boulevard de Wielingen - Centrum

Cadzand-Bad

Langs de Boulevard de Wielingen, het bruisend hart van Cadzand-Bad, liggen "Résidentie The Dunes" en "Duinhof". Op een steenworp afstand bevinden zich de vele winkels en gezellige terrassen. Om op het strand te komen hoeft u slechts de duinen over. "Résidentie Deurloo", "Résidence Cadzand", "le Normandy" en "Villa Duindoorn", liggen direct bij aan jachthaven. Enkele appartementen in Résidentie Cadzand en Villa Duindoorn kunnen genieten van een schitterend zeezicht !

toon accommodaties »

Zomerdorp het Zwin

Cadzand-Bad

In “Zomerdorp het Zwin” langs de door veel groen omgeven kronkelende wegen liggen geschakelde huizen, op ca. 5 tot 10 minuten lopen van natuurreservaat “het Zwin”, de winkels en het strand. De luxe vrijstaande bungalows in “Zomerdorp het Zwin”, zijn gelegen op zeer grote kavels, tot 1000 m² en bieden absolute privacy, rust en ruimte. De aanwezigheid van o.a. een jeu de boulesbaan, open haard in de woonkamer en op het terras, sauna en solarium maken uw verblijf in deze bungalows tot een belevenis !

toon accommodaties »

Wijk de Brabander

Cadzand-Bad

Wijk de Brabander is gelegen aan de rand van Cadzand-Bad op 5 minuten lopen van het strand en zee. In deze wijk bevinden zich diverse luxe 2-onder-1 kap huizen met riante tuinen en ruime appartementen.

De split-level huizen “le Carré” zijn gelegen aan een gemeenschappelijk binnenterrein met speelweide, speeltoestellen, verwarmd zwembad en tennisbaan. Het binnenterrein is uitsluitend te bereiken via de huizen en dus uitsluitend te gebruiken door de bewoners. U kunt met een gerust hart uw kinderen laten spelen terwijl u vanaf uw terras een oogje in het zeil houdt.

toon accommodaties »

Résidence Le Bonheur

Cadzand-Bad

Deze luxe vrijstaande huizen zijn gelegen op een klein park, direct achter het duin en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 typen huizen op het park, waarvan enkelen beschikken over  een 2e badkamer of 2e toilet. Op het park is uitsluitend bestemmingsverkeer mogelijk zodat uw kinderen veilig kunnen spelen en de rust gewaarborgd is.

toon accommodaties »

Cadzand-Dorp

Cadzand-Bad

Deze nieuwe boerderijwoning in "de Koolse Hoeve" heeft een prachtig weids uitzicht over het Zeeuwse landschap en is gelegen in het gezellige dorp Cadzand op slechts 2 km. van het strand. De woning is modern ingericht en voorzien van een royaal ingerichte keuken. 

toon accommodaties »

Realisatie: TiDi Graphics