Welke extra’s kan ik boeken?

  • Annuleringsverzekering Allrisk
  • Lakenpakket
  • Handdoekpakket
  • Kortingscode gratis fietsen reserveren
  • Babybed
  • Kinderstoel

Annuleringsverzekering Allrisk

Deze verzekering biedt zeer uitgebreide dekking in onvoorziene omstandigheden waardoor u niet op vakantie kunt gaan of uw vakantie moet afbreken. Meer informatie en voorwaarden vindt u hier.

Lakenpakket

Op ieder bed is een dekbed en hoofdkussen standaard aanwezig. Een lakenpakket kan gehuurd worden. Dit bestaat uit een dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop. Let er bij het reserveren op dat u het goede type lakenpakket bestelt. Dit kunt u onder het tabblad “omschrijving” bij het object terugvinden. Een tweepersoons lakenpakket bestaat uit 1 groot onderlaken, 2 eenpersoonsdekbedovertrekken of 1 tweepersoonsdekbedovertrek, 2 kussenslopen. Dit pakket is dus niet geschikt voor een bed met 2 matrassen in 1 ledikant en 2 dekbedden. Hiervoor bestelt u 2 eenpersoons lakenpakketten.  Bedlinnen voor een babybed kan niet gehuurd worden.

Handdoekpakket

Het handdoekpakket bestaat uit 1 handdoek en 1 badlaken. Vanaf 2 handdoekpakketten ontvangt u 1 gratis badmat per object. Keukenlinnen is niet in de objecten aanwezig en kan niet gehuurd worden.

Kortingscode gratis fietsen reserveren

U ontvangt op aanvraag een kortingscode waarmee u bij Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad uw huurfiets(en), bolderwagen etc. kunt reserveren zonder de reserveringskosten te betalen. Deze kortingscode wordt gratis verstrekt en is uitsluitend geldig in combinatie met de huur van het vakantieverblijf. 

Babybed

Babybed type vouwbed (60x120) is geschikt voor baby’s van 0 t/m 2 jaar. Met apart matras. Linnengoed en deken/dekbed is niet te huur. Indien u een babybed nodig heeft, kijk dan eerst of er standaard een babybed in het vakantieverblijf aanwezig is. U kunt onder het tabblad “Inrichting” bij het object terugvinden. U hoeft dan geen babybed te reserveren.

Kinderstoel

Inklapbare kunststof kinderstoel met afwasbaar zitkussen en afneembaar tafelblad. De stoel is in hoogte verstelbaar. Indien u een kinderstoel nodig heeft, kijk dan eerst of er standaard een kinderstoel in het vakantieverblijf aanwezig is. U kunt onder het tabblad “Inrichting” bij het object terugvinden. U hoeft dan geen kinderstoel te reserveren.

Lakenpakketten en kindermeubilair zijn door de huurder vanaf ons kantoor mee te nemen en bij vertrek terug te brengen. Er wordt een waarborgsom van € 20,= in rekening gebracht. 

© Neptunus 2022, alle rechten voorbehouden. | Realisatie: Laveto