Hoe werkt het online reserveren?

Reserveren via laptop, computer of mobiel apparaat?

Het reserveren van een vakantiewoning gaat het eenvoudigst via een laptop of computer. Door het grotere scherm heeft u hier het beste overzicht over het boekingsproces en kunt u aanvullende informatie eenvoudig vinden. 

Hoe vind ik het perfecte vakantieverblijf?

Via de keuze VERHUUR op de menubalk vindt u de lijst met vakantieverblijven waar u een keuze uit kunt maken. Bovenin het scherm kunt u de door u gewenste periode en aantal personen ingeven. Er verschijnt dan een lijst met beschikbare objecten. Aan de linkerzijde kunt u uw zoekopdracht verfijnen door uw woonwensen te selecteren.

Hoe vind ik een object waar ik een hond mee kan brengen?

Indien u een hond wilt meebrengen, kunt u uw zoektocht starten door op de homepage het blokje DE HOND MAG MEE aan te klikken. Er verschijnen dan alleen objecten waar een hond is toegestaan. Bovenin het scherm kunt u de door u gewenste periode en aantal personen ingeven. Er verschijnt dan een lijst met beschikbare objecten. Aan de linkerzijde kunt u uw zoekopdracht verfijnen door uw woonwensen te selecteren.

Hoe boek ik de vakantiewoning?

Stap 1

Zodra u een vakantiewoning heeft uitgezocht, kunt u op de detailpagina van de woning, de aankomst- en vertrekdatum aanklikken in de kalender. Daarna klikt u op “Volgende (Prijsopgave)”.

Stap 2

U begint bovenin met het ingeven van het aantal personen. Verder onderin kunt u de gewenste opties aangeven. Klik daarna op “Volgende (uw gegevens)”

Stap 3

Vul uw gegevens en die van de meereizende personen in. U kunt in het opmerkingenveld eventuele bijzonderheden vermelden. Lees de huurvoorwaarden en klik op akkoord. Klik daarna op “Reservering plaatsen”.

Stap 4

U ziet nu het overzicht van uw aanvraag in het scherm. Tevens ontvangt u een automatische bevestiging van uw aanvraag per e-mail. 

Hoe gaat het nu verder?

Uw aanvraag wordt door ons in behandeling genomen. Indien uw aanvraag is geaccepteerd, ontvangt u per e-mail het huurcontract. Hiermee is uw reservering definitief. U ontvangt het huurcontract doorgaans dezelfde of de volgende werkdag. Binnen 14 dagen dient u de aanbetaling op onze bankrekening over te maken. De benodigde gegevens vindt u in het huurcontract. Indien u korter dan 14 dagen voor aankomstdatum reserveert, worden de betalingsvoorwaarden individueel bepaald en gemeld in het huurcontract. 

© Neptunus 2022, alle rechten voorbehouden. | Realisatie: Laveto