COVID 19

UPDATE -  15 november 2021

U bent van harte welkom om uw vakantie door te brengen in Cadzand. Om een en ander vlot te laten verlopen, verwijzen wij u naar ons COVID-19 Protocol hieronder. 

In Cadzand en omgeving zijn alle winkels, bakker, slager, supermarkt, stranden en duinen geopend. U kunt wandelen en fietsen zo vaak u wilt. Musea zijn eveneens geopend. 

Restaurants en strandpaviljoens zijn geopend voor dineren binnen en buiten tot uiterlijk 20.00 uur. Er gelden bepaalde regels. Er geldt geen avondklok.

Mondmaskers zijn verplicht in het openbaar vervoer en de winkels.

Algemene informatie voor de regio Zeeland vindt u hier.

Vanaf 25 september heb je (indien 13 jaar of ouder) een Coronatoegangsbewijs (Vaccinatie- of herstelbewijs) nodig in de horeca. 

We wensen u een ontspannend en veilig verblijf in Cadzand!

COVID-19 en annuleringsbepalingen

Annulering kan uitsluitend schriftelijk en aangetekend geschieden. Indien huurder om welke reden dan ook tot annulering van de aangegane huurovereenkomst overgaat, dan wel zonder uitdrukkelijke annulering van zijn rechten voortvloeiende uit de overeenkomst geen of slechts gedeeltelijk gebruik maakt, verbeurt hij ten behoeve van de verhuurder een schadeloosstelling. Deze schadeloosstelling bedraagt: administratiekosten vermeerderd met 

 • 15% van de huurprijs indien de annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum van de huurperiode valt;
 • 50% van de huurprijs indien de annulering van 3 maanden tot 1 maand voor de begindatum van de huurperiode valt;
 • 85% van de huurprijs indien de annulering van 1 maand tot 2 weken voor de begindatum van de huurperiode valt;
 • 100% van de huurprijs indien de annulering korter dan twee weken voor de begindatum van de huurperiode valt of indien deze reeds is ingegaan.

De huurder heeft geen recht op (verdere) restitutie indien het vakantieverblijf voor dezelfde periode alsnog verhuurd kan worden. 

COVID-19 en pandemie. Het bovenstaande is eveneens van toepassing bij een negatief reisadvies en/of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst van de huurder. Er wordt geen omboeking of voucher aangeboden.

In bepaalde situaties biedt de Allrisk-annuleringsverzekering dekking bij annulering vanwege het Coronavirus.

Corona Sneltest of PCR test

Gratis testen (juli en augustus) in o.a. Terneuzen of Vlissingen. Info; www.testenvoorjereis.nl. Direct een afspraak maken? Klik hier

U kunt ook naar het AZ Zeno ziekenhuis in Knokke-Heist gaan om een PCR test te laten doen. Klik hier voor praktische informatie over de testlocatie, klik hier voor meer informatie over het testresultaat en de kosten.

PROTOCOL Makelaardij Neptunus

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Beste gast,

Hartelijk welkom. In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf en in de bungalows en –appartementen die we verhuren. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Hartelijk voor uw medewerking. 

Boekingen en betalingen

 • U bent van harte welkom. Boek indien mogelijk online. Uiteraard kunt u ons ook mailen; info@neptunuscadzand.nl of bellen +31 (0)117-39.13.52
 • Bij de boeking dient u het aantal en namen van meereizende personen aan te geven. U kunt na opgave hiervan niet met méér personen de woning betrekken dan aangemeld. Minder personen is wel mogelijk.
 • Betaal indien mogelijk het hele huurbedrag en bijkomende kosten voor aankomst, zodat u bij aankomst slechts de sleutel in ontvangst hoeft te nemen.

Receptie

 • Wij zijn geopend maar zullen afstand van u houden. Wij schudden geen handen.
 • Er is 1 persoon tegelijk toegelaten tot onze receptie. Wij vragen om uw geduld.
 • Als de receptie gesloten is, vindt u instructies op de deur.

Aankomst en vertrek

 • Hoewel we het liefst onze klanten persoonlijk en uitgebreid welkom heten, is dit helaas in deze tijd niet mogelijk. We vinden dat jammer, maar vragen om begrip voor volgende maatregelen om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.
 • Indien u dit wilt, kunt u het hele huurbedrag en bijkomende kosten voor aankomst overmaken, zodat u bij aankomst slechts de sleutel in ontvangst hoeft te nemen. Onze pinautomaat wordt na iedere transactie gedesinfecteerd. Er is ook desinfectiemiddel voor u beschikbaar.
 • We overhandigen u bij aankomst een papieren tas met hierin 2 woningsleutels, de factuur met Wifi-code, servicepakket en routebeschrijving naar de woning. De sleutels worden gedesinfecteerd. De tas zetten wij op de balie, waarna u deze kunt pakken met inachtneming van de 1,5 m. afstand.
 • Bij vertrek kunt u de sleutel in de receptiebrievenbus naast onze kantoordeur deponeren.
 • Het gehuurde linnengoed kunt u in de waskar bij de receptie ingang deponeren. De betaalde borgsom kunt u op de receptie in ontvangst nemen of wordt naar u overgemaakt indien u dit prettiger vindt.

Extra hygiëne

In de eerste plaats zorgen we voor extra goede hygiëne. Dat betekent dat:

 • de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, afstandsbedieningen, nachtkastjes en deurklinken/knoppen extra worden gereinigd met professionele middelen
 • het linnengoed met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven

Dagbezoek/visite

Dagbezoek of visite is op dit moment helaas niet toegestaan.

Omgeving

 • Houd 1,5 meter afstand tot anderen, ook op het strand en de duinen.
 • Respecteer het deurbeleid van de winkels.
 • De speeltuinen in Cadzand-Bad zijn toegankelijk maar wees verstandig. Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met uw kinderen te spelen.

Informatievoorziening

Zorg ervoor dat uw contactgegevens bekend zijn bij ons. Wij kunnen u dan snel informeren over zaken die relevant zijn.

Huisarts

Bel door de week, tijdens kantooruren altijd eerst de huisarts in Cadzand:

Dr. M.H.M. de Meijer – Badhuisweg 41 – 4506 BC Cadzand. Tel. +31 (0)117-39.13.66

Heeft u dringend een huisarts nodig tijdens avond, nacht, weekend of feestdagen, bel dan

Huisartspraktijk Oostburg-Cadzand:

Tel. +31 (0)117-45 21 21

Website: https://huisartspraktijk-oostburg-cadzand.nl/

Handhaving

Het zijn bijzondere tijden en deze vragen om bijzondere maatregelen. De veiligheid van u en van ons personeel staan centraal bij onze voorschriften. Hierbij gelden de volgende verwijzingen naar de volgende RECRON Algemene Voorwaarden: Accommodaties en vakantieverblijven: RECRON Algemene Voorwaarden voor Vakantieverblijven, artikel 9 lid 1

Vragen

Heeft u vragen over dit protocol of over iets anders?

Bel: +31 (0)117-39.13.52

E-mail: info@neptunuscadzand.nl

© Neptunus 2021, alle rechten voorbehouden. | Realisatie: Laveto