Organisatie

 

FILOSOFIE

 

Persoonlijke benadering

Maak kennis met onze persoonlijke en betrokken klantbenadering.

Kwaliteit vóór kwantiteit

Kwalitatief hoogstaande dienstverlening op basis van vakkennis, ondersteund door de flexibiliteit  van de kleine onderneming. Dat is ons basisdoel. Klantgericht handelen en op maat gesneden dienstverlening zijn voor ons vanzelfsprekend.

Marktkennis

De handel in vastgoed stelt hoge eisen aan de kennis van de plaatselijke markt en van de bouwtechnische kwaliteiten van een object. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

GESCHIEDENIS

 

MAKELAARDIJ NEPTUNUS is gespecialiseerd in verkoop en taxaties van recreatief onroerend goed. Het familiebedrijf dat bestaat sinds 1961, beschikt over een ruime ervaring en uitgebreide klantenkring.

Bram en Lies Wille-la Gasse starten in 1961 Verhuurbedrijf Neptunus. Aanvankelijk verhuren ze alleen strandcabines, later ook fietsen. De bemiddeling in de verhuur van vakantiewoning neemt vanaf die tijd een vlucht.

In 1990 wordt Sylvia (kleindochter van Bram en Lies) medevennoot in het verhuurbedrijf. In 1996 verhuist de bungalowverhuur vanuit het pand Hennequinlaan 23 naar het kantoor aan de Boulevard de Wielingen 20. De verhuur van fietsen etc. opereert onder de naam Neptunus Tweewielers en verhuist in 2004 naar de Boulevard de Wielingen 44.

In 1997 wordt Sylvia beëdigd als makelaar-taxateur o.g. en richt in dat jaar haar eenmanszaak Neptunus makelaardij o.g. op. Van 2002 tot 2013 is zij, naast de werkzaamheden in het eigen bedrijf, ook werkzaam als makelaar-taxateur bij Van Akker Makelaars in Cadzand. Na de pensionering van Bram en Lies Wille, worden de verhuur- en verkoopactiviteiten, onder de paraplu van Neptunus Cadzand Holding BV, ondergebracht in 2 afzonderlijke BV’s: Verhuurbedrijf Neptunus BV en Makelaardij Neptunus BV. Vanaf 2013 vinden ook de makelaarsactiviteiten weer plaats vanuit het pand aan de Boulevard de Wielingen 20.

 

MAKELAAR

 

S.E.M. Brakman-Bonte 

Beëdigd makelaar-taxateur onroerende zaken

Register makelaar-taxateur VastgoedCert

Register taxateur NRVT

300_neptunus-sylvia_kl.jpg

 

 

 

 

 

 

Ervaring

Makelaar-Taxateur bij Makelaardij Neptunus BV

2007 tot heden Cadzand-Bad

 

Makelaar-Taxateur onroerende zaken bij Van Akker Makelaars

augustus 2002 – februari 2013 (10 jaar 7 maanden) Cadzand-Bad

 

Makelaar-Taxateur onroerende zaken bij Makelaardij Neptunus o.g.

1997 – 2007 (10 jaar) Cadzand-Bad

Bemiddeling bij verkoop van onroerende zaken, taxatie van onroerende zaken.

 

Mede-eigenaar/vennoot v.o.f. Verhuurbedijf Neptunus

1990 – 2007 (17 jaar) Cadzand-Bad

Bemiddeling bij verhuur recreatiewoningen en fietsenverhuur.

Ervaring, opleiding en diploma's

 

Realisatie: TiDi Graphics