Bewertungen Deurloo 55-11

7,7 10
11 Bewertungen
  • Komfort/Ausstattung7.1
  • Verhältnis Preis/Qualität7.0
  • Lage9.2
Bewertungen 1 bis 10 von 11
Kreuel aus im Moosgarten 4, 52372 Kreuzau
16-04-2016
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
  • Komfort/Ausstattung8
  • Verhältnis Preis/Qualität8
  • Lage10
  • Gemiddelde8,7
Rainer aus Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
07-01-2016
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
  • Komfort/Ausstattung6
  • Verhältnis Preis/Qualität6
  • Lage9
  • Gemiddelde7,0
Karin aus Vollmersbach
05-01-2016
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
Bemerkungen Immer gerne wieder
  • Komfort/Ausstattung9
  • Verhältnis Preis/Qualität7
  • Lage9
  • Gemiddelde8,3
Andrea aus Kaarst
30-07-2015
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
Bemerkungen Der Service ist immer prima und deshalb sind wir schon seit vielen Jahren treue Kunden.
  • Komfort/Ausstattung8
  • Verhältnis Preis/Qualität8
  • Lage10
  • Gemiddelde8,7
Martina aus Hagen
12-01-2015
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
  • Komfort/Ausstattung7
  • Verhältnis Preis/Qualität7
  • Lage10
  • Gemiddelde8,0
Hans aus Rosmalen
12-09-2014
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
  • Komfort/Ausstattung8
  • Verhältnis Preis/Qualität7
  • Lage8
  • Gemiddelde7,7
Marianne aus Reutlingen
26-08-2014
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
  • Komfort/Ausstattung3
  • Verhältnis Preis/Qualität5
  • Lage10
  • Gemiddelde6,0
Reactie van Makelaardij Neptunus
Geachte mevrouw, na ons telefonisch contact hebben wij de eigenaar gemeld dat u vond dat de kleur van het schilderwerk ouderwets is, maar dat het appartement verder wel in orde is. Dat de huurders vóór u ondanks het rookverbod toch gerookt hebben vinden we heel vervelend. Sehr geehrte Frau, nach unser Telefonat haben wir der Besitzer gemeldet das Sie die Farben der Streicharbeiten altmodisch finden, aber das der Wohnung weiterhin in Ordnung ist. Das die Vormieter trotz Rauchverbot in der Wohnung geraucht haben bedauern wir sehr.
aus
12-08-2014
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
Bemerkungen erg vroeg uitchecken! erg smalle bedden, geen brood- of keukenmes aanwezig, voordeur valt vaak niet in het slot, jammer dat de bedden niet waren opgemaakt, voor de rest was het verblijf heel prettig!!
  • Komfort/Ausstattung8
  • Verhältnis Preis/Qualität8
  • Lage9
  • Gemiddelde8,3
Reactie van Makelaardij Neptunus
Geachte, indien het u aan iets ontbreekt kunt u dat altijd bij ons melden; we kunnen het dan al tijdens uw verblijf bezorgen. We zullen een vlees- en keukenmes naar de woning brengen.
will aus 's-hertogenbosch
08-07-2014
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
Bemerkungen perfect appartement / mooie inrichting / goed schoon / prachtige tuinset op het balkon / nieuwe stofzuiger / nieuwe gordijnen.........
een genot om er je vakantie in door te brengen!!
  • Komfort/Ausstattung9
  • Verhältnis Preis/Qualität8
  • Lage10
  • Gemiddelde9,0
Marly en Martien aus Maastricht
19-03-2014
Ferienhaus/Ferienwohnung Deurloo 55-11 - Boulevard de Wielingen 55-11
Bemerkungen Laatste poetsbeurt was op 8 febr.; wij arriveerden op 28 febr. Wellicht mogelijk om ramen aan duinkant tussendoor nogeens te zemen? Afzuigkap en ombouw er boven en er naast verdienen een keer een goede beurt (gaspitten heb ik zelf grondig schoon gemaakt).
Wederom een heerlijke vakantie bij jullie gehad!! Graag tot de volgende keer.

groeten uit Maastricht,
Marly en Martien Nabuurs
  • Komfort/Ausstattung7
  • Verhältnis Preis/Qualität8
  • Lage9
  • Gemiddelde8,0

1 2 volgende >

Verwirklichung: TiDi Graphics