Beoordelingen Goede Ree parterre - app. A

9,2 10
24 Beoordelingen
  • Comfort/inrichting9.1
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9.3
  • Ligging9.5
Beoordelingen 1 t/m 10 van 24
Eduard Merksem
30-07-2018
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Prima appartement, alles goed voorzien.
Enige wat we gemist hebben is een tafel (plastic bv) om 's avonds in tuin te zitten (gezelschapsspellen enz)
  • Comfort/inrichting9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9
  • Ligging10
  • Gemiddelde9,3
Jacqueline Muelheim an der Mosel
01-07-2018
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Weil es so schön ist, kommen wir immer gerne wieder. Bisher haben wir jedes Mal Neptunus gebucht und werden das auch so beibehalten! Ein tolles, freundliches und hilfsbereites Team!
  • Comfort/inrichting9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding10
  • Ligging10
  • Gemiddelde9,7
Ursula Eynatten/Belgien
19-05-2018
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Es hat uns sehr gut gefallen und haben die Wohnung direkt wieder gebucht
  • Comfort/inrichting10
  • Prijs/ kwaliteitverhouding10
  • Ligging10
  • Gemiddelde10,0
Dennis Bavel
24-10-2017
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Al jaren erg tevreden over neptunus en het gekozen huisje.
  • Comfort/inrichting10
  • Prijs/ kwaliteitverhouding10
  • Ligging10
  • Gemiddelde10,0
Michiëlla Elst
17-10-2017
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Al vele jaren huur ik een vakantieverblijf bij Neptunus, altijd tot volle tevredenheid. Geen moeite teveel en altijd vriendelijk!
  • Comfort/inrichting9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9
  • Ligging9
  • Gemiddelde9,0
Désirée Linne
22-08-2017
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Mooi, ruim vakantieverblijf , prima ligging! Kort samengevat: we hebben een heerlijke week gehad!
  • Comfort/inrichting9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9
  • Ligging9
  • Gemiddelde9,0
Jacqueline Mülheim an der Mosel
04-07-2017
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Dass wir jetzt schon 12x da waren beweist eindeutig, dass es einfach wunderschön ist. Wir kommen wieder 😊
  • Comfort/inrichting8
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9
  • Ligging10
  • Gemiddelde9,0
Gisela D 54439 Saarburg
21-05-2017
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
Opmerkingen Alles Bestens
  • Comfort/inrichting10
  • Prijs/ kwaliteitverhouding10
  • Ligging10
  • Gemiddelde10,0
Volker 40885 Ratingen
16-04-2017
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
  • Comfort/inrichting8
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9
  • Ligging9
  • Gemiddelde8,7
Elsdorf
17-04-2016
Vakantiehuis Goede Ree app.A - Mr. P.C. Hennequinlaan 9 A
  • Comfort/inrichting9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding9
  • Ligging9
  • Gemiddelde9,0

1 2 3 volgende >

Realisatie: TiDi Graphics