COVID-19-update RSS Feed

Informatie met betrekking tot uw geboekte vakantie. Update 20 mei 2020

20 mei 2020

Vanaf 1 mei kunnen we weer gasten ontvangen. U bent dus welkom om uw vakantie door te brengen in Cadzand. Om een en ander vlot te laten verlopen, verwijzen wij u naar ons COVID-19 Protocol. Klik hier om dit te bekijken.

Tussen 15 mei en 29 mei mogen we 50% van onze beddencapaciteit verhuren. Tussen 29 mei en 1 juli 75%. Vanaf 1 juli 100%. Alle reserveringen passen binnen deze percentages. U bent dus zeker dat u van de vakantiewoning gebruik kunt maken. 

Nu het weer mogelijk is uw vakantie in Cadzand door te brengen, voeren wij geen omboekingen van reserveringen uit. Vouchers worden niet verstrekt.

In Cadzand en omgeving zijn alle winkels, fietsverhuur, ijssalons, stranden en duinen geopend. U kunt wandelen en fietsen zo vaak u wilt. De Restaurants en Strandpaviljoens openen op 1 juni. Vele restaurants zijn wel open voor afhalen van maaltijden. Mondmaskers zijn alleen verplicht in het openbaar vervoer.

De grens van/naar België is afgesloten voor een toeristisch uitstapje over de grens. U kunt wel door Belgie naar Cadzand reizen. Info: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/. Kijk onder Transport en Internationaal;"Welke regels zijn er van toepassing indien ik als buitenlander zonder hoofdverblijfplaats in België het Belgische grondgebied louter wil doorkruisen op weg naar mijn bestemming?" U mag onderweg niet stoppen of tanken.

Algemene informatie voor de regio Zeeland vindt u hier.

Mogelijke scenario’s indien u een annuleringsverzekering heeft.

Indien er een negatief reisadvies of grensafsluiting geldt, hebben de huurders die vóór 27 februari 2020 het eerste voorschot betaald hebben EN via ons een annuleringsverzekering hebben afgesloten, recht op restitutie van het verzekerd bedrag (huursom + administratiekosten). Onder voorbehoud van goedkeuring door de verzekeraar, kunt u  onder de huidige omstandigheden een beroep doen op vergoeding door de annuleringsverzekering.

Indien u via ons een annuleringsverzekering heeft afgesloten en u kunt niet komen of uw reis moet afbreken vanwege een aantoonbare ernstige ziekte (de aard van de ziekte is irrelevant) van uzelf of 1 van uw medereizigers en u heeft een arts verklaring, dan heeft u recht op restitutie van het verzekerd bedrag.

Blijf gezond!

Realisatie: TiDi Graphics