Dienstverlening

 

 

BEMIDDELING / VERKOOP

Verkoop uw onroerend goed niet “gewoon”, maar zo goed als mogelijk. Optimale marketing leidt tot het gewenste resultaat. Profiteer van onze jarenlange ervaring in de onroerend goed branche. Wij kennen de markt en beschikken over een groot netwerk.

Combineren van kansen en mogelijkheden. Het onroerend goed voor een marktconforme prijs, op de meest efficiënte wijze,  bij de meest biedende gegadigde brengen.

Zo VERKOPEN wij voor u

WAAROM WIJ ALS MAKELAAR SUCCESVOL ZIJN

 

TAXATIE

Ieder onroerend goed is uniek en vertegenwoordigt een grote waarde. Een goede taxatie vereist aandacht voor alle aspecten en ruime ervaring. Wij bepalen voor u de marktwaarde en leggen daarmee een solide basis voor latere onderhandelingen.

Een goede taxatie leidt tot het gewenste resultaat.

Zo TAXEREN wij voor u

 

ADVIES / (HER)ONTWIKKELING

Wij adviseren u graag bij het in kaart brengen van de gebruiks- en (her)bouwmogelijkheden op een perceel .

Uitsluitend door het op elkaar afstemmen van de factoren locatie, gebruiksdoel en investering ontstaat een concurrentiebestendig, waardevast en rendabel project.

Test ons innovatief, flexibel en conceptueel denken ten bate van uw succes.

Zo ADVISEREN wij u

 

VAKANTIEWONING

U heeft een vakantiewoning of –appartement en zoekt een betrouwbaar adres om dit verhuren aan vakantiegasten ? Dan treden wij graag op als bemiddelaar tussen u en de huurder. Wij helpen u om uw woning of appartement optimaal te verhuren en zijn aanspreekpartner voor u en de huurder. Wij verzorgen o.a. verhuur, sleuteloverdracht en schoonmaak graag voor u.

Uw vakantiewoning of -appartement optimaal exploiteren.

Zo VERHUREN wij voor u 

Realisatie: TiDi Graphics